Over ons

Wij zorgen voor een optimale match tussen organisaties en werkzoekenden.

Over Topliner Recruitment

Met ruim 20 jaar ervaring in de werving & selectie branche heeft Annemartine brede vakkennis en grote deskundigheid op het gebied van arbeidsbemiddeling opgedaan. Door haar enthousiaste aanpak en standvastigheid heeft zij in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd, zowel aan de kant van de opdrachtgever als die van de kandidaat. Zij denkt met u mee en adviseert u op een geheel eigen wijze!

Missie

De missie van Topliner is het bijdragen aan de succesvolle ontwikkeling van kandidaten en managers. Topliner bekijkt de strategie, waarden, normen en gedragspatronen van een organisatie om haar doelen te begrijpen en de manier waarop ze deze wil bereiken in beeld te krijgen. Topliner laat zich inspireren en sturen door bedrijven en kandidaten en doet actief mee op de arbeidsmarkt. Ons specialisme is de creatieve manier waarop we de inzet van kandidaten afstemmen op de veranderende behoeften van opdrachtgevers.

Visie

De toekomstvisie van Topliner is het krijgen van inzicht in diverse organisaties en een heldere kijk op de beweegredenen van kandidaten. Topliner vormt zich een beeld van de toekomstige ontwikkelingen en ziet mogelijkheden om daarop in te spelen. Voor organisaties is Topliner een betrouwbare en gelijkwaardige zakenpartner. Topliner streeft zowel bij organisaties als kandidaten naar een langdurige, succesvolle samenwerking. Kernkwaliteiten zijn daadkracht, inzicht, vakkundigheid, professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor kandidaten wil Topliner het uitgangspunt zijn voor een nieuwe carrière, waarbij persoonlijk advies, inlevingsvermogen en realiteit centraal staan. Ons specialisme is het creëren van een optimale match tussen opdrachtgever en kandidaat.

crossmenu